Martina's cooking - Torta sa jagodama i bijelom čokoladom
Osnovne informacije:
Vrijeme pripreme: 45 min.
Porcija: 8
Težina:
Sastojci:
Podloga:
300 g Mljevene Plazme
120 g maslaca
50 ml mlijeka
200 g jagoda
Nadjev:
300 ml slatkog vrhnja
400 g bijele čokolade
1. Postupak
Za podlogu pomiješati Plazmu s maslacem i mlijekom. Rasporedite smjesu na dno kalupa i oko 1-2 cm od rubova.
2. Postupak
Stavite jagode na podlogu.
3. Postupak
Za nadjev rastopiti čokoladu i slatko vrhnje u loncu na vatri.
4. Postupak
Prebacite nadjev na jagode i ostavite u hladnjaku najmanje 4 sata.
Autor:
Martina's cooking
Jeste li isprobali ovaj recept?
Ako je odgovor DA, fotografirajte poslasticu i označite @plazma_zvanicna ili koristite #plazmasticarnica
Slični recepti
2024 Copyright | All rights reserved | Obavijesti o privatnosti | Kontakt | Created by Webtise