Blagdanski deserti

Martina's cooking - Torta sa jagodama i bijelom čokoladom

Spremi
Podijeli

Osnovne informacije:

Vrijeme pripreme slika Vrijeme pripreme: 45 min.

Porcija slika Porcija: 8

Težina slika Težina: 0Težina slika 1Težina slika 2Težina slika 3Težina slika 4Težina slika

Sastojci:

Podloga:

300 g Mljevene Plazme

120 g maslaca

50 ml mlijeka

200 g jagoda

Nadjev:

300 ml slatkog vrhnja

400 g bijele čokolade

1. Postupak

Za podlogu pomiješati Plazmu s maslacem i mlijekom. Rasporedite smjesu na dno kalupa i oko 1-2 cm od rubova.

2. Postupak

Stavite jagode na podlogu.

3. Postupak

Za nadjev rastopiti čokoladu i slatko vrhnje u loncu na vatri.

4. Postupak

Prebacite nadjev na jagode i ostavite u hladnjaku najmanje 4 sata.

Autor:

Martina's cooking

Uživaj uz Plazmu slika

Jeste li isprobali ovaj recept?

Ako je odgovor DA, fotografirajte poslasticu i označite @plazma_zvanicna ili koristite #plazmasticarnica

Plazma poslastica slika
Jeste li isprobali ovaj recept?

Cijene proizvoda preuzete su sa službenih stranica prodavača. Cijene i dostupnost mogu varirati ovisno o lokaciji.

Uspešno ste se prijavili za newsletter!

Neke su priče slađe kad su samo tvoje!

Prijavi se na naš e-bilten i budi ukorak s Plazmastičarnica pričama koje pripremamo svaki tjedan samo za tebe

Prijavite se na e-bilten slika