Hoćeš komad - Plazma tart s čokoladom i šipkom
Osnovne informacije:
Vrijeme pripreme: 1 h
Porcija: 12
Težina:
Sastojci:
Podloga:
200g Mljevene Plazme
80g mljevenih lješnjaka
1 žlica šećera u prahu
100g istopljenog maslaca
80 ml mlijeka
Krema:
2 pudinga od čokolade
1 vanilin šećer
80g šećera
800ml mlijeka
2 velike žlice gustina
150 ml vrnja za šlag
Voćni dio:
Šipak (ili neko drugo svježe voće po izboru)
Preljev za torte
1. Postupak
Pomiješate sve sastojke i smjesu utisnute u kalup za tart promjera 25 cm.
2. Postupak
Krema: Prašak za puding, šećer, vanilin šećer i gustin postepeno pomiješajte s mlijekom. Dobivenu smjesu kuhajte uz stalno miješanje.
3. Postupak
U međuvremenu umutite vrhnje za šlag. Kada se skuhana krema ohladi, lagano je izradite mikserom i umiješajte istučeni šlag. Gotovu kremu sipajte u kalup s Plazma podlogom.
4. Postupak
Šipak sipajte preko kreme i gotov tart ostavite u hladnjaku najmanje 4 sata.
5. Postupak
Pripremite preljev za torte prema uputama s pakiranja te prelijte preko voća. Tart vratite u hladnjak na još 1 sat.
6. Postupak
Dobar tek i uživajte.
Autor:
Hoćeš komad
Jeste li isprobali ovaj recept?
Ako je odgovor DA, fotografirajte poslasticu i označite @plazma_zvanicna ili koristite #plazmasticarnica
Slični recepti
2024 Copyright | All rights reserved | Obavijesti o privatnosti | Kontakt | Created by Webtise