Blagdanski deserti

Cook on the bright side - Plazma torta sa jagodama

Spremi
Podijeli

Osnovne informacije:

Vrijeme pripreme slika Vrijeme pripreme: 40 min + 3h hlađenje

Porcija slika Porcija: 6

Težina slika Težina: 0Težina slika 1Težina slika 2Težina slika 3Težina slika 4Težina slika

Sastojci:

Kora:

300gr Mljevene Plazme

100gr mljevenih badema

3 žlice Nutelle

150ml mlijeka

125gr maslaca

Nadjev:

300gr bijele čokolade

450ml slatkog vrhnja

Toping:

300gr jagoda

1. Postupak

Prije kore pripremamo nadjev jer je potrebno da se ohladi. Dakle, preko bijele čokolade, dodajte 300ml ugrijanog slatkog vrhnja. Dobro umutite i stavite na hlađenje u hladnjak. Za koru – otopite maslac i dodajte u Plazmu. Dodajemo i ostale sastojke, bademe, mlijeko i Nutellu. Utisnite u kalup uz čašu ili žlicu.

2. Postupak

Otopiti maslac pa sjediniti s keksom, Nutellom, lješnjakom i mlijekom, a nakon toga utisnuti u kalup.

3. Postupak

Umutite preostalo slatko vrhnje i kada dobijete čvrstu smjesu, dodajte i otopljenu čokoladu i sve dobro umutite mikserom.

4. Postupak

Nadjev nanijeti na podlogu od Plazme, pa na vrh poredati isjeckane jagode i ostaviti na hlađenje. Uživajte u ovom sjajnom desertu.

Autor:

Cook on the bright side

Uživaj uz Plazmu slika

Jeste li isprobali ovaj recept?

Ako je odgovor DA, fotografirajte poslasticu i označite @plazma_zvanicna ili koristite #plazmasticarnica

Plazma poslastica slika
Jeste li isprobali ovaj recept?

Cijene proizvoda preuzete su sa službenih stranica prodavača. Cijene i dostupnost mogu varirati ovisno o lokaciji.

Uspešno ste se prijavili za newsletter!

Neke su priče slađe kad su samo tvoje!

Prijavi se na naš e-bilten i budi ukorak s Plazmastičarnica pričama koje pripremamo svaki tjedan samo za tebe

Prijavite se na e-bilten slika