Cook on the bright side - Plazma torta sa jagodama
Osnovne informacije:
Vrijeme pripreme: 40 min + 3h hlađenje
Porcija: 6
Težina:
Sastojci:
Kora:
300gr Mljevene Plazme
100gr mljevenih badema
3 žlice Nutelle
150ml mlijeka
125gr maslaca
Nadjev:
300gr bijele čokolade
450ml slatkog vrhnja
Toping:
300gr jagoda
1. Postupak
Prije kore pripremamo nadjev jer je potrebno da se ohladi. Dakle, preko bijele čokolade, dodajte 300ml ugrijanog slatkog vrhnja. Dobro umutite i stavite na hlađenje u hladnjak. Za koru – otopite maslac i dodajte u Plazmu. Dodajemo i ostale sastojke, bademe, mlijeko i Nutellu. Utisnite u kalup uz čašu ili žlicu.
2. Postupak
Otopiti maslac pa sjediniti s keksom, Nutellom, lješnjakom i mlijekom, a nakon toga utisnuti u kalup.
3. Postupak
Umutite preostalo slatko vrhnje i kada dobijete čvrstu smjesu, dodajte i otopljenu čokoladu i sve dobro umutite mikserom.
4. Postupak
Nadjev nanijeti na podlogu od Plazme, pa na vrh poredati isjeckane jagode i ostaviti na hlađenje. Uživajte u ovom sjajnom desertu.
Autor:
Cook on the bright side
Jeste li isprobali ovaj recept?
Ako je odgovor DA, fotografirajte poslasticu i označite @plazma_zvanicna ili koristite #plazmasticarnica
Slični recepti
2024 Copyright | All rights reserved | Obavijesti o privatnosti | Kontakt | Created by Webtise